Strona główna separator separator separator separator separator separator 16 lutego 2008 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W GŁUCHOWIE

16 lutego 2008 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W GŁUCHOWIE

W dniu 16 lutego 2008 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawcze, na którym dokonano podsumowania działalności za rok sprawozdawczy 2007.  Zebranie obsłużył Wiceprezes Zarządu Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kawęczynie Jan Adamczyk. W zebraniu uczestniczył Wójt Gminy Kawęczyn Jan Nowak. Otwarcia zebrania dokonał Prezes Krzysztof Kwinciak. Na Przewodniczącego Walnego Zebrania wybrano Zbigniewa Gidelskiego,  na protokolanta - Jarosława Pasika. Komisja Uchwał i Wniosków wybrana została w składzie: Mariusz Grzesiak, Tomasz Szymczak  i  Andrzej Kowalczyk . W zebraniu na 53 członków czynnych uczestniczyło 28 członków i na 8 członkiń MDP uczestniczyło 5 członkiń. Sprawozdanie z działalności przedstawił Prezes Krzysztof Kwinciak, sprawozdanie i projekt planu finansowego przedstawił Skarbnik Julian Grzesiak, a sprawozdanie Komisji Rewizyjnej przedstawił jej Przewodniczący Alojzy Czechowski. Walne Zebranie jednogłośnie udzieliło absolutorium Zarządowi OSP za rok 2007. W wolnych wnioskach i dyskusji poruszono sprawy uczestnictwa w zawodach sikawek konnych Cichów '2008 oraz spraw związanych z zakupem samochodu pożarniczego. Walne Zebranie przyjęło plan działalności na 2008 rok oraz podjęło uchwałę w sprawie działalności organizacyjno-programowej.