Strona główna separator separator separator separator separator separator 7 lutego 2009 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W BĘDZIECHOWIE

7 lutego 2009 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W BĘDZIECHOWIE

W dniu 7 lutego 2009 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawcze, na którym dokonano podsumowania działalności za rok sprawozdawczy 2008.  Zebranie obsłużył Wiceprezes Zarządu Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kawęczynie Jan Adamczyk. W zebraniu uczestniczył Wójt Gminy Kawęczyn Jan Nowak. Otwarcia zebrania dokonał Prezes Grzegorz Kurpik. Na Przewodniczącego Walnego Zebrania wybrano Grzegorza Dzikowskiego,  na protokolanta - Bolesława Chojnackiego. Komisja Uchwał i Wniosków wybrana została w składzie: Rafał Błaszczyk, Tomasz Węckowski i Kazimierz Wolniaczyk. W zebraniu na liczbę 29 członków czynnych uczestniczyło 19 członków. Sprawozdanie z działalności przedstawił Prezes Grzegorz Kurpik, sprawozdanie i projekt planu finansowego przedstawił Skarbnik Andrzej Janik, sprawozdanie Komisji Rewizyjnej przedstawił jej Przewodniczący Lech Błaszczyk, a plan działalności przedstawił Naczelnik Andrzej Barcki. Walne Zebranie jednogłośnie udzieliło absolutorium Zarządowi OSP za rok 2008. W wolnych wnioskach i  dyskusji poruszono temat związany z zakupem w 2010 roku samochodu pożarniczego. Walne Zebranie przyjęło plan działalności i plan finansowy na 2009 rok oraz podjęło uchwałę w sprawie działalności organizacyjno-programowej.