Strona główna separator separator separator separator separator separator 3 lutego 2007 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W BĘDZIECHOWIE

3 lutego 2007 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W BĘDZIECHOWIE

WALNE  ZEBRANIE

W dniu 3 lutego 2007 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawcze, na którym dokonano podsumowania działalności za rok sprawozdawczy 2006.  Zebranie obsłużyli członkowie Prezydium Zarządu Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kawęczynie w osobach: Wiceprezes Wiesław Tomczak i Członek Prezydium Krzysztof Dytwiński. W zebraniu uczestniczył Zastępca Wójta Gminy Kawęczyn Henryk Binkowski. Otwarcia zebrania dokonał Prezes Grzegorz Dzikowski. Na Przewodniczącego Walnego Zebrania wybrano Lecha Błaszczyka,  na protokolanta - Bolesława Chojnackiego. Komisja Uchwał i Wniosków wybrana została w składzie: Andrzej Barcki, Rafał Błaszczyk i Tomasz Węckowski. W zebraniu na 32 członków czynnych uczestniczyło 22 członków. Sprawozdanie z działalności i plan działalności przedstawił Prezes Grzegorz Dzikowski, sprawozdanie i projekt planu finansowego przedstawił Naczelnik Grzegorz Kurpik, a sprawozdanie Komisji Rewizyjnej przedstawił jej Wiceprzewodniczący Lech Błaszczyk. Walne Zebranie jednogłośnie udzieliło absolutorium Zarządowi OSP za rok 2006. W wolnych wnioskach i dyskusji poruszono sprawy środków finansowych na ochronę przeciwpożarową i kalendarza imprez strażackich. Walne Zebranie przyjęło plan działalności na 2007 r. oraz podjęło uchwałę w sprawie działalności organizacyjno-programowej.