Strona główna separator separator separator separator separator separator 14 stycznia 2012 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W BĘDZIECHOWIE

14 stycznia 2012 r. - WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE OSP W BĘDZIECHOWIE

W dniu 14 stycznia 2012 roku odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawcze, na którym dokonano podsumowania działalności za rok sprawozdawczy 2011. Zebranie obsłużyli członkowie Prezydium Zarządu Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kawęczynie w osobach: Prezes Jarosław Pasik i Członek Prezydium Henryk Antczak. W zebraniu uczestniczył jako zaproszony gość Wójt Gminy Kawęczyn Jan Nowak. Otwarcia zebrania dokonał  Prezes Grzegorz Kurpik. Na Przewodniczącego Zebrania wybrano Grzegorza  Dzikowskiego,  na protokolanta - Bolesława Chojnackiego. W zebraniu na liczbę  32 członków czynnych uczestniczyło 20 członków. Sprawozdanie z działalności przedstawił Prezes Grzegorz Kurpik, sprawozdanie i projekt planu finansowego przedstawił Skarbnik Andrzej Janik, sprawozdanie Komisji Rewizyjnej przedstawił jej Przewodniczący Lech Błaszczyk, a plan działalności przedstawił Naczelnik Andrzej Barcki. Walne Zebranie jednogłośnie udzieliło absolutorium Zarządowi OSP za rok 2011. W wolnych wnioskach i dyskusji poruszono temat związany z konserwacją lub ewentualną wymianą dachu na starej części strażnicy. Walne Zebranie przyjęło plan działalności i plan finansowy na 2012 rok oraz podjęło uchwałę w sprawie działalności organizacyjno-programowej, w tym realizację wniosku dotyczącego remontu dachu w okresie dwóch lat.