piątek, 25 września 2020r. Imienieny Aurelii i Ładysława

Strona główna separator separator separator separator separator separator 2 maja 2007 r. - NADZWYCZAJNE WALNE ZEBRANIE OSP W MILEJOWIE

2 maja 2007 r. - NADZWYCZAJNE WALNE ZEBRANIE OSP W MILEJOWIE

UZUPEŁNIONO SKŁAD ZARZĄDU

W dniu 2 maja 2007 roku odbyło się Nadzwyczajne Walne Zebranie Ochotniczej Straży Pożarnej w Milejowie. Zebranie było poświęcone uzupełnieniu składu Zarządu po złożonej w dniu 2 marca 2007 roku rezygnacji Prezesa Jana Nowaka. W Walnym Zebraniu uczestniczył Prezes Zarządu Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kawęczynie Zenon Tomczyk. Na Przewodniczącego Zebrania wybrany został Jarosław Król, na protokolanta - Kamila Walczak. Do Zarządu przy jednoczesnym wyrażeniu zgody na kandydowanie zgłoszona została kandydatura Kamili Walczak. W wyniku jawnego głosowania przy jednym głosie przeciwnym Kamila Walczak została wybrana do składu Zarządu OSP w Milejowie. W przerwie obrad odbyło się posiedzenie uzupełnionego składu Zarządu, któremu przewodniczył Prezes Zarządu Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kawęczynie Zenon Tomczyk poświęcone ukonstytuowaniu się Zarządu. Prezesem Zarządu został wybrany dotychczasowy Zastępca Naczelnika Włodzimierz Filipczak , a funkcję Zastępcy Naczelnika objęła Kamila Walczak. Skład Zarządu został przyjęty uchwałą Nadzwyczajnego Walnego Zebrania. Na tym zebranie zostało zakończone.

Z.T.